Despre noi

BLUE STAR CLEANING este o firma de curatenie din Iasi care ofera servicii de curatenie si intretinere a scarilor de bloc, spatiilor verzi, adresate  asociatiilor de proprietari si ansamblurilor rezidentiale.


Intelegem ca scara unui bloc este un spatiu comun si ca pot exista cerinte si nevoi diferite in functie de fiecare locatar. Scopul nostru este crearea unui standard si perfectionarea in permanenta a unui sistem de munca care permite intretinerea curateniei la un nivel cat mai ridicat.


Seriozitatea, responsabilitatea si flexibilitatea sunt calitati esentiale in colaborarea cu orice asociatie de locatari, calitati care impreuna cu experienta ne-au invatat sa identificam nevoile si particularitatile fiecarui client in parte.


Organizarea, instruirea initiala cat si periodica, dupa reguli bine definite, sarcini si obiective clare cat si un sistem de monitorizare a performantei cu feedback constant fac ca angajatii nostri sa dobandeasca experienta si calitatile necesare pentru a oferi un serviciu de calitate.


O scara de bloc curata influenteaza pozitiv starea de spirit, de asta folosim detergenti profesionali care dezinfecteaza , improspateaza aerul si lasa un miros placut si primitor.e

Cum poti lua legatura cu noi:

Program:

Luni - Vineri: :8:00-18:00
Sambata: - 9:00-14:00
Duminica: Liber

Contact:

Locatie: Iasi
Telefon: 0728 103 917
Email: bluestar.curatenie@gmail.com